49Winters

49Winters

“De enige jas die je ooit nodig hebt” – The Telegraph.

www.49winters.com

 

WIE?

49Winters is een driejarig Brits modemerk dat een reeks modieuze, innovatieve, eigentijdse jassen ontwerpt, produceert en verkoopt, ontworpen om het hele jaar door te functioneren.

IMPACT.

In slechts drie jaar tijd heeft 49Winters de aandacht getrokken van internationale kopers voor luxe warenhuizen en redacteuren van toonaangevende publicaties. Met een tweecijferige groei in warenhuizen en op eigen e-commerce-kanalen zijn consumenten ook zeker aan boord.

CONCEPT.

Concept Het team van 49Winters creëerde een innovatief driedelig kledingsysteem dat het merk onderscheidt van de concurrentie. Het stelt je in staat je jas aan te passen, waardoor het DE ENIGE JAS IS DIE JE OOIT NODIG HEBT.

“Als je een jas van 49Winters koopt, ligt het ontwerp in jouw handen. U kunt elk van uw drie elementen kiezen uit een breed scala aan stijlen en ontwerpen en een jas samenstellen die is afgestemd op uw behoeften. · De eerste laag is een buitenlaag die bescherming biedt tegen wind en regen en het hele jaar door individueel kan worden gedragen, of het nu een winterblizzard is of een zomermoesson. · De tweede laag is een puur donsjack (90/10 dons/veren), dat individueel kan worden gedragen tijdens de overgangsmaanden rond de winter, of in een buitenjas kan worden geritst voor maximale warmte. · Tot slot kunt u een bontkraag toevoegen voor extra warmte en stijl, die gemakkelijk aan elk kledingstuk kan worden bevestigd. ”

 

WAAROM JASSEN?

Jassen hebben een speciale plaats in onze kasten. We bouwen relaties met hen op. Ze gaan langer mee in ons leven dan andere stukken. Ze doen dienst over verschillende soorten outfits. Ze zijn doordeweeks en weekend. Het zijn investeringsstukken. Omdat ze een langere levensduur hebben dan de meeste andere kledingstukken, worden ze als duurzamer beschouwd.

DE MOGELIJKHEID

Stel je een jas voor met padding die NIET ALPINE is, maar URBAN. Geen ERFGOED, maar EIGENTIJDS. Niet BADGED door een badge, maar puur door zijn DESIGN.

DE “NEXT GENERATION” COAT.

Stel je dan een jas voor die is: INTERACTIEF, EEN COAT DIE JE MAAKT, met AANPASSING in de kern, en die eenvoudige PERSONALISATIE mogelijk maakt. Deze jas is aanpasbaar en veelzijdig, werkt in verschillende seizoenen en biedt de mogelijkheid nieuwe functies toe te voegen, zodat u uw look kunt verfrissen.

HET UNIEKE SYSTEEM, DE ULTIMATE JAS:

EEN COAT VOOR ALLE SEIZOENEN Dit is wat de 49Winters modulair DESIGN YOUR OWN COAT-systeem oplevert. Verschillende manieren, niet alleen om uw jas te monteren, maar ook om verschillende manieren om hem te dragen, afhankelijk van het weer.

 

PERSOONLIJK. Het modulaire systeem: interactief maatwerk betekent dat elke klant van 49Winters zijn of haar eigen product kan creëren

VEELZIJDIG. Het modulaire systeem: verschillende combinaties van elementen betekenen dat het product op verschillende manieren kan worden gedragen voor verschillende situaties – zowel in termen van weer en klimaat, als ook gebruik (werk, weekend, slim, casual). DE ENIGE JAS DIE JE OOIT NODIG HEBT.

REIZEN. Dit is een product dat is ontworpen voor reizigers en reizen. Het begeleidt klanten op hun reizen en kan worden aangepast aan de veranderende omgeving van die reizen – vliegtuigen, auto’s, verschillende steden, binnen, buiten.

BRITS. Dit is een door Groot-Brittannië ontworpen product. Brits design wordt geassocieerd met creativiteit, understatement en kwaliteit

URBAN. Dit is een product van het grootstedelijke landschap en geen met sneeuw bedekte alpenomgeving. Voor stedelingen die buiten de stad kunnen reizen, maar wiens culturele oriëntatie zich in een stedelijke omgeving bevindt. Het product kan presteren in extremere omgevingen, maar dit is niet de primaire motivatie voor aankoop (in dit opzicht is het als een Range Rover in Mayfair).

 

STOCKISTS

 

Europe

 

USA

 

Canada

 

Asia

 

www.49winters.com

 

Contact

SMLXL Agenturen

FASHION HOUSE 1.03
kon. wilhelminaplein 8 – 10 1062 HK
AMSTERDAM

T: 0031 (0)20 3345233
M: 0031 (0)6 50580372

E: info@smlxlagenturen.nl

Map

© Copyright 2017. All Rights Reserved.